GRBO - advies en interim

Advies

Maatwerk

Wanneer de crisissituatie binnen jouw organisatie zijn hoogtepunt voorbij is, kom ik de organisatie binnen. De blikken zijn voorzichtig weer op de toekomst gericht, maar dan komen de vragen. Hoe moet ik nu verder? Wat moet er gebeuren om alles weer op de rit te krijgen? Welke processen moeten aangepast worden? En hoe krijg ik mijn mensen hierin mee? Allemaal vragen waar ik je bij ga helpen.

Uiteraard is deze adviserende rol altijd gebaseerd op maatwerk, maar na de eerste kop koffie heb ik de vraagstukken binnen jouw organisatie vaak al scherp in beeld. 

Mijn kracht? Helder krijgen wat jij nodig hebt om grip te krijgen

Binnen mijn adviserende rol kies ik graag voor een positieve en oplossingsgerichte benadering. Vakinhoudelijke kennis combineer ik met uitgebreide kennis van, en liefde voor, gedrag en communicatie. Dit blijkt een unieke, maar doeltreffende combinatie te zijn. 

De juiste weg is nu eenmaal niet altijd de makkelijkste, maar ik kijk altijd naar wat er nodig is om de (proces)verandering binnen jouw organisatie op een effectieve manier te starten. 

Daarbij bied ik de juiste tools om deze verandering te begeleiden, zoals het organiseren van ontwikkelsessies, het verzorgen van trainingen, het opstellen van een concreet advies of zorgen voor inzicht in de gedrags- en communicatiestijlen binnen teams. Het is voor mij daarbij altijd de uitdaging om het beste uit alle collega’s te halen en tot haalbare en concrete resultaten te komen.

 

Advies - GRBO
GRBO gaat graag gesprek aan onder het genot van een kop koffie

Helder krijgen wat jij nodig hebt?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om weer grip te krijgen op jouw organisatie? Neem dan contact met me op.

GRBO - advies en interim