GRBO - advies en interim

Over GRBO

GRBO geeft je iets anders dan dat je vraagt

Duurzame oplossingen bieden mét toekomstperspectief, zichtbaar en bespreekbaar maken waar de échte oorzaak van een probleem zit (of misschien zelfs de oplossing ligt). Dát is waar mijn passie ligt: mensen uit hun kaders halen en waar nodig ondersteuning bieden om weer tot werkbare kaders terug te komen.

Pleisters plakken is niet aan mij besteed. Ik zoek liever naar de werkwijzen waar jouw medewerkers enthousiast van worden. Van daaruit kijken we wat er nodig is om tot fundamentele oplossingen te komen. Daarmee onderscheid ik mij van andere aanbieders en geef ik je vaak nét iets anders dan dat je aanvankelijk vroeg.

Mijn logo sluit overigens naadloos aan op deze visie en aanpak. Was het je al opgevallen dat GRBO bijna letterlijk ‘out of the box’ komt? Maar daar blijven we natuurlijk niet. Als we gaan samenwerken, help ik jouw organisatie om tot nieuwe, duurzame kaders te komen. Dit proces begeleid ik vanuit kennis en een berg aan ervaring (mijn uitgebreid cv is te vinden op mijn LinkedIn pagina).

Goede relaties bouwen en onderhouden

Wist je trouwens dat de naam GRBO al sinds 2002 bestaat? Bij een opdrachtgever had ik een e-mailadres dat begon met ‘GRBO’. Het zijn de 1e en de 3e letter van mijn voor- en achternaam. Dichterbij mezelf kan ik niet komen. En ondanks dat er nog geen plannen voor het zelfstandig ondernemerschap waren, heb ik de domeinnaam al in 2009 vastgelegd.

Zo’n 12 jaar later maak ik onder deze naam de sprong naar het zelfstandig ondernemerschap. Waarom? De opgedane kennis en ervaring en de doorgemaakte persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, leidde tot de onvermijdelijke keus om het vanaf nu ‘volledig op mijn manier te doen’. Daarmee valt voor mij alles samen!

GRBO staat ook voor Goede Relaties Bouwen en Onderhouden. Met mijn persoonlijke en laagdrempelige aanpak breng ik duurzame verbindingen tot stand tussen mensen, processen en systemen. 

Gert-Jan in het kort:

  • Controller met humor én goede communicatieve skills (is een vrij unieke combinatie)
  • Geboren en getogen Brabander (en dat hoor je)
  • Getrouwd met Marloes, vader van Sten en Femme (en chauffeur, sponsor, voetbalcoach, concertmaatje....)
  • Maakt graag verre reizen (maar kiest zelden de bestemming)
  • Voetbalfan en dan specifiek van RKC Waalwijk (en soms van Willem II)
  • Bezoekt graag muziekconcerten van zeer uiteenlopende genres (zolang het maar geen Jazz of Guus Meeuwis is)
GRBO gaat graag gesprek aan onder het genot van een kop koffie

Nieuwsgierig geworden naar GRBO?

Ben jij benieuwd naar wat mij persoonlijk drijft en wil jij meer weten over GRBO? Dan maak ik graag kennis met je!

GRBO - advies en interim