GRBO - advies en interim

Interim

Samenwerken wordt samen werken

‘Alleen ben je sneller, samen kom je verder’. Met die gedachte stap ik de organisatie binnen. Als interim-manager zet ik samen met jou en jouw collega’s stappen om grip te krijgen op de situatie zodat er weer gewerkt wordt aan de (organisatie)doelstellingen en ambities. En dan wordt samenwerken ineens samen werken.

Als advies alleen niet voldoende is

Een goed advies is de eerste stap. Maar het starten en implementeren van de ingeslagen weg is minstens zo belangrijk. Doorgaat jouw organisatie een veranderingstraject en mis je stabiliteit? Heb je met een crisissituatie te kampen en is de toekomst onzeker? Wil je door ontwikkelen, maar mis je iemand die de organisatie hierin kan meenemen? Dan kan het prettig zijn om een interim-manager op een strategische positie te plaatsen.

Jouw sparringpartner

Vanaf hier pakken we samen de taken verder op. Mijn adviserende rol maakt plaats voor een actieve rol. Natuurlijk blijf ik jouw sparringpartner en blijven we kijken naar mogelijkheden om gedurende het traject de processen en werkzaamheden te optimaliseren. Pas als er voldoende handvatten zijn en de nieuwe koers geborgd is, ga ik door naar een nieuwe opdrachtgever. 

Controller, interim-manager, financieel adviseur? 
Jij kiest!

Mijn jarenlange ervaring heb ik voornamelijk opgedaan bij (lokale) overheden, binnen diverse rollen en domeinen. Wil je mij inzetten als interim-manager, controller, consultant of als financieel adviseur? Jij kiest. Lees meer over mijn uitgebreide werkervaring op mijn Linkedin pagina.

Interim - GRBO
GRBO gaat graag gesprek aan onder het genot van een kop koffie

Tijdelijk versterking nodig?

Heb jij tijdelijk versterking nodig en ben jij benieuwd naar de persoon achter GRBO? Neem dan contact met me op.

GRBO - advies en interim